•  

Bingo - Chattregler

Nu kan du chatta med dina medspelare när du spelar bingo på svenskaspel.se. Allt som behövs är att du är inloggad - samt ett enkelt klick på OK-knappen när du skrivit meddelandet. Tänk på att alltid hålla en trevlig ton när du chattar med dina medspelare!

Välj ett alias

Väljer du att aktivera community-funktionerna på svenskaspel.se (görs på mina sidor) kan/måste du välja ett alias. Detta alias ersätter ditt namn när du chattar eller spelar bingo. Du registrerar dig via mina sidor. Har du redan ett alias från Pokern gäller detta på hela svenskaspel.se. Skulle ditt poker-alias se konstigt ut i Bingochatten beror det på att vissa tecken inte stöds. De tecken som ej kan visas i Bingo är < > & % ” : , ; )

För Bingo-chatten gäller följande regler

När du deltar i chatten visas ditt förnamn eller det alias du registrerat framför ditt inlägg. Genom att delta i chatten samtycker du till att vi sparar de uppgifter som behövs för att identifiera dig, samt om det är befogat vidarebefordra dessa uppgifter till berörda myndigheter. Du är alltid själv ansvarig för dina inlägg i chatten. Under inga omständigheter kan Svenska Spel hållas ansvarigt för några direkta eller indirekta skador som orsakats genom användandet av Svenska Spels Bingochatt eller genom dess innehåll.

Du får inte skriva inlägg som bryter mot reglerna i vår chatt, dvs:

  • kränker andra eller är stötande,
  • innebär hets mot folkgrupp eller på annat sätt är rasistiskt,
  • gör reklam eller marknadsför kommersiella intressen,
  • innebär uppmuntran till brott,
  • skrivs på andra språk än svenska,
  • eller som på annat sätt strider mot god ton.

Svenska Spel förbehåller sig rätten att på viss tid eller tills vidare stänga av den som bryter mot dessa regler för Bingochatten.

All aktivitet i chatten registreras och kan komma att användas som bevis vad avser vinnare i chattävlingar och även som bevis i det fall någon bryter mot dessa Allmänna Villkor.

Tävlingar:

Tävlingar:
Ibland kan Svenska Spel ordna tävlingar med priser för dem som deltar i chatten. Syftet med chattpriser är att ytterligare höja spänningen och upplevelsen för spelaren. Chattvärdens beslut om vinnare kan inte överklagas. Penningvinster utbetalas till spelkontot följande vardag. Du kan endast vinna i en chattävling om du deltar med ett betalt Bingospel för minst 2 kr, spelet ska ha betalats mindre än en timme innan frågan ställs. Bingospel som sker i efterhand berättigar alltså inte till vinst i frågetävlingen. För chattvinster gäller begränsningen att en spelare endast kan vinna ett pris per dag, oavsett vinstens karaktär. Svenska Spel gör efterkontroller och uppfylls inte ovanstående kriterier så återgår vinsten till Svenska Spel.

Vid frågetävlingar i chatten gäller följande vad avser krav på svaren:

PERSONNAMN

Vid frågor där svaret innehåller ett personnamn krävs alltid att svaret innehåller rättstavat för- och efternamn, om inget annat framgår av frågan.

ORTER, STÄDER OCH LÄNDER
Här accepteras primärt svenska namn. I förekommande fall då både svenska, internationella namn samt förkortningar accepteras kommer det att framgå av frågan att flera svarsalternativ finns.

FÖRKORTNINGAR
Förkortningar accepteras ej om det inte framgår av frågan.

ÖVRIGT
Alla svar ska vara rättstavade.


Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Priserna kan ej lösas in mot kontanter. Anställda på AB Svenska Spel och Casino Cosmopol AB äger ej rätt att delta i chattävlingen.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar