•  

Våra bingospel – spela själv eller spela mot andra

Så här spelar du bingo:

1. Välj ett bingospel i menyn till vänster (du kan läsa mer om de olika typerna längre ner på sidan)
2. Markera de brickor du önskar spela. (Antalet brickor som visas varierar beroende på vilket spel du har valt.)
3. För att betala den/de brickor du har markerat klickar du på den gröna knappen ”BETALA” som du finner till höger under chattfönstret. Bekräfta sedan om informationen som visas i bekräftelsen är korrekt. Till höger om brickorna ser du hur långt det är kvar till nästa dragning.
Välkommen, du är nu med i spelet. Lycka till!

Bingo på svenskaspel.se erbjuder ett flertal bingospel och förhoppningsvis finns det alltid något som passar dig. Du kan välja att spela själv eller att spela mot andra. Om du vill satsa stort eller satsa lite och vinna oftare.Du hittar alla spel i listan till vänster.


Multispel – Här spelar du mot andra bingoentusiaster. Den som först får bingo vinner. Vinstsumman varierar beroende på antalet deltagare. Ju fler deltagare desto högre vinstsumma.

Singelspel – Här spelar du själv och är helt oberoende av andra brickor och spelare. I singelspelen är prissumman fast i förhållande till insatsen, i de flesta spel kan du själv välja insats och därmed påverka vinstpotten.

Du kan spela fyra typer av spel på svenskaspel.se: variantbingo, klassisk bingo, mönsterbingo samt turneringsspel. De spel som finns tillgängliga just nu visas i listan. Där står också vilken typ av spel det är samt pris och värde på Jackpot om sådan finns. Du kan också hitta information om när respektive spel är öppet i spelschemat som du hittar innuti spelen.

Så här fungerar de olika speltyperna:

Variantbingo – Här spelar du med en stor bricka, alltså 3x25 nummer, och spelet består av fem deldragningar. Här är insatsen fast, men du kan självklart välja att spela med fler brickor. Den som först får en rad vinner den första deldragningen. Under den andra deldragningen gäller det att få två vågräta rader – och de måste vara inom samma spelfält. Den sista deldragningen är alltid kopplad till jackpoten. För att få jackpott i detta bingospel måste man ha fyllt ett spelfält innan ett visst antal bollar har dragits.

90-bollarsbingo – 90-bollarsbingo skiljer sig en del från våra övriga bingospel. Här spelar du med 90 st bollar istället för 75 st. Precis som i variantbingo spelar du med en stor bricka. Skillnaden här är att varje spelfält är 9x3 rutor, och det är 6 st spelfält på en bricka. Fyra nummer per rad är frinummer, och spelet består av tre deldragningar. Insatsen är fast, men du kan självklart välja att spela med fler brickor. Den som först får en rad vinner den första deldragningen. Under den andra deldragningen gäller det att få två vågräta rader – och de måste vara inom samma spelfält. Den sista deldragningen är alltid kopplad till jackpotten. För att få jackpott i detta bingospel måste man ha fyllt ett spelfält på brickan innan ett visst antal bollar har dragits.

Klassisk Bingo – Här går det fort och passar dem som har ont om tid men ändå vill ha lite spänning. Brickan består av 5x5 nummer. Ett spel tar ungefär tre minuter och det är en ny dragning var fjärde minut. Vad man vinner på är lite olika mellan spelen men oftast handlar det om att få en rad vågrät eller lodrät.

Mönsterbingo – Här gäller det att fylla rutor så att det bildas ett mönster. Till exempel siffran sju eller en ”smile”-gubbe. Brickan består även här av 5x5 nummer, spelet brukar dock ta lite längre tid än ett klassiskt då det kräver fler träff.

Turneringsspel – Turneringsspel finns i två former på svenskaspel.se. Dels som ett grundspel med efterföljande slutspel, i denna form skall man spela ett grundspel, vid vinst i det vinner man förutom penningvinsten en bricka till slutspelet. I slutspelet deltar endast de som har vunnit brickor till slutspelet, det går alltså inte att köpa sig brickor till slutspelet. En spelare kan vinna flera brickor till slutspelet. I grundspelet eller i spelschemat ser du när slutspelet spelas. Vi använder av oss av Stegen i slutspelet (se nedan).

Den andra varianten av turneringsspel kallas ”Stegen”. Stegen innehåller tre steg och man vinner sig vidare till nästa steg. Den som vinner i första steget är automatiskt vidare till steg 2 med den brickan, övriga spelare går vidare om de får bingo på de extrabollar som dras, samma procedur upprepas i steg 2, i det sista steget vinner den som får bingo först. Den eller de som först får bingo i respektive spel vinner delar ur potten. Störst del av potten vinns i sista steget. Samma spelare kan få fler brickor vidare till nästkommande steg.

Välj själv vilket bingospel som passar dig bäst!

Lycka till!

Spelar du för mycket? Ring stödlinjen 020-81 91 00
Gräsroten - 50 miljoner till ungdomsidrotten!
Här kan du se vad Bingoakademin är på Svenskaspel.se
Så här spelar du Bingo på svenskaspel.se
Här kan du kolla in statistik för Bingo på svenskaspel.se
Här kan du se vilka chattvärdar som finns i Bingon

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar