Användarregler

För att alla ska trivas i communityn har vi några regler som vi ber dig att respektera. De medlemmar som inte följer reglerna kan stängas av från communityn tillfälligt eller permanent.

Att tänka på när det gäller bilder
Tänk dig för en extra gång innan du lägger upp en bild i din profil. Kan någon annan tycka att den är stötande? Då bör du välja en annan bild. Var också försiktig med bilder som kan vara varumärkesskyddade.
Vi förbehåller oss rätten att göra en egen bedömning av vad som är stötande eller olämpligt. Om administratören inte godkänner din bild får du ett meddelande om detta och får prova på nytt med en annan bild.


Att tänka på när det gäller texter
Det är sällan särskilt klokt att skriva något när man är arg. Vi vill inte se svordomar, könsord eller öknamn varken i communityn eller på din profilsida. Vi ser också hårt på alla former av rasism, sexism eller förtal. Och om du vill sälja något eller marknadsföra någon tjänst, så är svenskaspel.se helt fel ställe.

Egentligen handlar det bara om sunt förnuft. Bete dig väl och behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad: med vänlighet och respekt!

Tack på förhand för att du bidrar till trivseln på svenskaspel.se!


Anmäla ett inlägg eller annan spelare
Om du upplever att någon på Svenska Spel inte uppfyller våra användarregler så ber vi dig att rapportera det till Kundservice.

Till kundservice

Läs de Fullständiga Villkoren

Läs mer om vår community och dess funktioner

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar