Svenskaspel.se kräver Flash
Vissa funktioner på denna webbplats kräver att JavaScript
är aktiverat och att Adobe Flash Player är installerat.
 

Samarbetspartner:

 
 Tradedoubler FAQ hittar du här.


 

Redan affiliate hos TradeDoubler?

Logga in på ditt TradeDoubler-konto här.
 

 

Viktig information från Svenska Spel

Meddelande till alla affiliates i Svenska Spels program.Från och med 31/12-2013 kommer Svenska Spel stänga ner sitt affiliatenätverk.

Anledningen att vi stänger ner är ett strategiskt val av Svenska Spel då vi inte kommer att sälja våra produkter på samma sätt längre. Därför ser vi inte att affiliates är en del av vår framtid.

Vi vill passa på att tacka för ett bra samarbete och ert engagemang för Svenska Spel och för att alla har velat driva trafik till Svenska Spel.
Vi hoppas att även ni som varit delaktiga har känt att samarbetet oss emellan varit givande och gett något bra tillbaka. Nu måste vi som sagt sluta samarbetet och även vi tycker naturligtvis att detta är tråkigt även om vi ser att det är ett strategiskt korrekt beslut utifrån vårt uppdrag som det ansvarsfulla spelbolaget.

Rent praktiskt gäller; alla klick räknas fram till 31/12, då kommer din site att avslutas från programmet. Efter det gäller att cookietiden på 45 dagar går ut och samarbetet är då helt avslutat. Så 31/12 kommer alla banners att försvinna från webbplatserna samt alla övriga länkar kommer sluta att fungera.

All lycka!

Med vänlig hälsning
Svenska Spel

 

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar