Vision och värdegrund

Vårt övergripande mål och vår vision bygger på det uppdrag vi har från vår ägare, det vill säga bedriva spelverksamhet på ett ansvarsfullt sätt.

Vision

Spel ska vara till glädje för alla.

Vår värdegrund

Svenska Spel har underhållit Sverige under många årtionden och vi tänker fortsätta sätta guldkant på människors vardag i framtiden. Vi strävar därför ständigt framåt – mot nya spännande produkter, mot ännu bättre ansvarsverktyg, mot ännu bättre service. Vår vision är att spel ska vara till glädje för alla.

För att nå ända fram måste vi ha en tydlig färdriktning. Värdegrunden är den interna vägvisaren som sätter kunden i fokus. Kunderna ska uppleva bolaget som tillgängligt, omtänksamt och engagerat.

På Svenska Spel är vi:

Tillgängliga
Omtänksamma
Engagerade

Tillgängliga

Vi lyssnar på våra kunder och varandra och bygger långsiktiga relationer. Vi gör det enkelt för kunden att välja oss genom att leverera rätt spel, i rätt tid och i rätt kanaler. Vi bidrar till kundens helhetsupplevelse genom att kombinera närvaro, snabbhet och personlig service.

Omtänksamma

Vi bryr oss om våra kunder och arbetar målmedvetet för att erbjuda trygg och lättillgänglig spelglädje. Vi är stolta över vårt uppdrag med fokus på spelansvar och bi bmöter vår omgivning, såväl internt som externt, med öppenhet, respekt och förtroende.

Engagerade

Vi älskar spänning och drömmar och brinner för att leverera attraktiva spel som är till glädje för alla. För att möta framtidens konkurrens och kundbehov låter vi nytänkande, professionalism och genomförandekraft genomsyra alla delar av vårt arbete. Vi är generösa med vår entusiasm, uthållighet och drivkraft – vi ger våra kunder och varandra det lilla extra. Vi strävar efter ett inspirerande ledarskap som främjar motivation och personlig utveckling.

  • Dela del.icio.us
  • Dela Google
  • Dela på Stumbleupon
  • Dela på Digg
Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar