Svenska Spel stöttar svensk idrott

Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar – men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.

Svenska Spel har alltid stått nära idrottsrörelsen. Redan 1934 inledde vi till exempel samarbetet med svensk fotboll. I dag sponsrar vi Fotbollsförbundet, Ishockeyförbundet, Handbollsförbundet, Bandyförbundet och Innebandyförbundet med närmare 200 miljoner kronor per år, pengar som skapar stabilitet och trygghet.

Genom våra stipendier, bland annat elitidrottsstipendiet som ger elitidrottare möjlighet att kombinera studier med elitsatsning och Svenska Spels Fotbollsfond som ger ungdomar möjlighet att skapa en meningsfull fritid, är vi med skapar gynnsamma förutsättningar för både bredd- och elitidrott.

Att samarbeta med svensk idrott känns naturligt för oss eftersom det är i idrottsförbundens serier och tävlingar som vi hämtar den övervägande delen av våra spelobjekt. Vi stolta över att bidra till det svenska idrottsundret.

  • Dela del.icio.us
  • Dela Google
  • Dela på Stumbleupon
  • Dela på Digg

Våra sponsringavtal

Fotboll
Ishockey
Handboll
Innebandy
Bandy

Sponsringschef

Håkan Solberg
hakan.solberg@svenskaspel.se

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar