Stipendier och pris

Svenska Spel delar årligen ut ett antal stipendier för att främja insatser inom idrott och forskning.

Svenska Spels Fotbollsfond

Genom arbetet i Svenska Spels Fotbollsfond vill vi uppmärksamma och uppmuntra klubbar som jobbar med projekt för ett bättre samhälle. Klubbar som spelar i Damallsvenskan, Allsvenskan och Superettan kan söka medel ur Svenska Spels Fotbollsfond. ”Tillsammans gör vi skillnad” är samlingsbegreppet för de samhällsengagerande projekt klubbarna genomför utanför planen.
 Läs mer och ansök här

Elitidrottsstipendiet

Delas ut av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet. Syftet med Elitidrottsstipendiet är att möjliggöra för elitidrottare att samtidigt med idrottande på landslagsnivå bedriva eftergymnasiala studier på lägst halvfart.

Sportjournaliststipendie

Svenska Spel och Svenska Sportjournalistförbundet delar varje år ut stipendier till sportjournalister som vill förkovra sig i sitt yrke eller utveckla sina kunskaper kring någon idrott, eller fördjupa sig inom ett specialområde. 

allFair-priset

Detta är en utmärkelse som delas ut gemensamt av Svenska Spel och föreningen allFair. Syftet med priset är att premiera den eller de personer inom idrottens värld som på ett aktivt sätt fungerat som positiva förebilder för rent spel ute på landets idrottsarenor.

Det Svenska Idrottsledarpriset

Priset delas ut av Svenska Spel tillsammans med coachen.se och går till ledare inom breddidrotten. Priset har kommit till för att uppmärksamma duktiga ledare inom det svenska föreningslivet.

 Här hittar du mer information om hur du söker något av våra stipendium.

  • Dela del.icio.us
  • Dela Google
  • Dela på Stumbleupon
  • Dela på Digg
Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar