•  


Kom igång med Poker

Ladda ner pokerklient

Vett och etikett i pokerrummet - en självklarhet hos Svenska Spel

Rent spel och trevlig ton är en självklarhet när du spelar poker på svenskaspel.se. Den som överträder dessa "grundregler" kommer tillfälligt eller permanent att stängas av från spelet eller chatten.

  • Det är inte tillåtet att samarbeta med andra spelare runt bordet i syfte att skaffa sig information om vilka kort de har på handen. Skulle du upptäcka eller misstänka otillbörligt spel ser vi gärna att du kontaktar kundservice omgående. Vid varje bord, under fliken "Tjänster", finns också möjlighet att tipsa Svenska Spel om misstänkt fusk.

  • Det är inte tillåtet för spelare att, i syfte att tvätta pengar eller av andra skäl, medvetet förlora pengar till en eller flera av de andra spelarna vid bordet.

  • Det är inte tillåtet för spelare att för beräkning av bästa bud använda pokerrobotar, dataprogram eller andra liknande hjälpmedel.

  • Du får inte ge någon annan råd eller diskutera öppna, dolda eller slängda kort under pågående parti. Du bör överhuvudtaget vara mycket försiktig med chattandet under pågående parti, då även oskyldiga kommentarer kan misstolkas av oss och andra som misstänkt lagspel.

  • Du får inte skriva inlägg i chatt eller forum som kränker andra eller är stötande, innebär hets mot folkgrupp eller på annat sätt är rasistiskt, bryter mot en tystnadsplikt, innehåller länkar till andra webbplatser på Internet med opassande innehåll, innebär uppmuntran till brott, är en brottslig handling (t.ex. olaga hot, ärekränkning, köp av sexuella tjänster m m).

  • Du får inte referera till eller göra reklam för konkurrerande spelsajter och nätverk.

  • Allt chattande ska ske på svenska. Det enda undantaget är användandet av vedertagna engelska pokertermer.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar