•  


Kom igång med Poker

Ladda ner pokerklient

Så fungerar slumptalsgeneratorn

Rättvisa spel är ett av våra kännetecken. Slumpmässigheten i vart och ett av våra spel garanteras i varje steg av pokerleverantören Boss Medias pålitliga system för slumptalsgenerering.

PricewaterhouseCoopers, en internationellt erkänd revisionsbyrå, samt Lotteriinspektionen, har gjort oberoende kontroller av systemet och fastställt att det är statistiskt giltigt.
Boss Medias system för slumptalsgenerering använder det senaste inom hårdvara, en Orion slumptalsgenerator, för att generera riktiga slumptal utifrån elektriska signaler som genereras av två av varandra oberoende Zener-dioder. Korrigerad och analyserad utdata från Orion-enheten används som frö till en praktiskt taget oknäckbar kryptografisk matematisk algoritm som genererar sekvenser av slumptal. Slumptalen används sedan vid behov för att fastställa utkomsten av ett spel.

Bakgrundscykling och andra förebyggande och övervakande tekniker används också för att ytterligare säkerställa att spelresultat inte kan förutses.

Utförlig teknisk beskrivning av slumptalsgeneratorn (pdf)

För att öppna, läsa och skriva ut PDF-filen behöver du Adobe Acrobat Reader, som du kan ladda ner här:

Ladda hem Adobe Acrobat Reader


Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar