•  

 

Alla jackpotter i samma spelpåse!

Vi har samlat helgens alla spel med Jackpot i en och samma påse. Varje torsdagsmorgon släpps helgens Jackpotpåse och du hittar den både här på svenskaspel.se och hos ditt ombud. Jackpotpåsen är fulladdad med helgens alla spel som har Jackpot i en och samma påse - och tonvikten är lagd där Jackpot är som högst!

 

Vilka spel finns i Jackpotpåsen?


Jackpotpåsen innehåller helgens alla spel som har en Jackpot som överstiger 400 000 kr. Det innebär att följande spel kan vara med: Eurojackpot, Stryktipset, Måltipset och Europatipset. Lotto med Joker ingår alltid i Jackpotpåsen för att ge dig chans till Drömvinsten. Spelar du innan klockan 19:00 på fredagen är du även med i veckans dragning på Eurojackpot.

 

Hur bestäms mixen av spel i påsen?
Spelen i Jackpotpåsen är "viktade". Det innebär, att när det är en riktigt hög Jackpot på exempelvis Lotto, så ligger det extra många Lottorader i påsen, dock alltid minst två rader Lotto 1 med Joker. Skulle Jackpot på Lotto vara mer blygsam men riktigt hög på exempelvis Stryktipset - ja, då hittar du fler tipsrader i din påse. Allt för att du ska få så många chanser på storvinsterna som möjligt!

Vad kostar Jackpotpåsen?
En Jackpotpåse kostar alltid mellan 75 och 110 kr beroende på hur spelmixen ser ut.

Var ser jag Jackpotpåsen i Mina Spel på svenskaspel.se?
Så fort du har betalt din Jackpotpåse syns den under Mina spel på svenskaspel.se - men då uppdelad på respektive produkt (Lotto, Måltipset etc).
Det gör det enklare för dig att följa resultatet, eftersom en Jackpotpåse kan innehålla så många olika rader och spel.

Lycka till!

 

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar