•  

"
"

Oddset Lången

Här Spelar du på Lången 1x2, Scorecast och livebetting, Klicka på spelobjektet för att få spelstatistik och bra betting tips för ditt spel. Betta online på Oddset Lången, betting med liveodds på Fotbollens Champions League, Premier League och Allsvenskan. Föredrar du ishockey så har vi betting på NHL och SHL. Kolla även oddsen på 1x2 och spela på VM matcher så som Fotbolls VM eller Hockey VM. Oddset erbjuder livebetting med bra sportodds, tippa rätta raden i fler matcher för att få höga odds. Tänk på att spel med höga odds ger lägre vinstchans. Vill du höja spänningen under fotbollsmatchen eller ishockeymatchen spelar du på första eller sista målskytt eller Scorecast för att få höga odds med rätt resultat och sista målskytten i matchen. Rätta dina bet med livescore för att göra fotbollen och ishockeyn mer spännande. Lången Oddset, sport betting när den är som bäst!

Välkommen till Oddset Lången med betting på 1x2

Laddar spelobjekt...

Här spelar du på Oddset Lången 1X2, Scorecast , handikappspel med mera. Klicka på spelobjektet för att få spelstatistik och bettinganalyser för ditt spel. Fäll ut samtliga speltyper på spelobjektet genom att klicka på pilen längst ut till höger.

OBS! Radnummer kan skilja sig online och i butik. Detta beror på att en specifik match kan finnas med i två separata programblad och får då olika radnummer. Uppge därför aldrig enbart ovanstående radnummer om du avser att spela på objektet hos ett ombud.

Till toppen på sidan

 

"
Att betala: 0 kr
Spelar du för mycket? Ring stödlinjen 020-81 91 00
Gräsroten - 50 miljoner till ungdomsidrotten!

På svenskaspel.se kan du kolla in aktuella resultat i vår målservice
På svenskaspel.se kan du kolla in aktuell statisktik och serietabeller
Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar