•  

Regler för återbetalning

Om du har spelat på Oddset (Lången/Mixen) eller Oddset Bomben och en eller flera av de matcher du spelat på blir uppskjutna, inställda eller avbrutna gäller följande:

Oddset Lången/Mixen
Ingår matchen i en kombination med andra matcher, ger samtliga tecken för den match som ej spelats oddset 1.00 i din kombination.
Har du alltså spelat på en trippel med oddsen 5.00 - 2.00 - 2.00 (totalodds: 20.00) och den tredje matchen i kombinationen blir inställd blir oddsen nu istället 5.00 - 2.00 - 1.00 (totalodds: 10.00).

Detta gäller även i systemspel: den match som ej spelas ger oddset 1.00 i vilken kombination den än kan tänkas dyka upp.

Om ingen av matcherna i din kombination spelas (om exempelvis alla tre matcherna i din trippel skulle bli uppskjutna pga snöoväder) upphävs vadet i sin helhet och insatserna går tillbaka.

Vid enkelvad (Singelspel) upphävs vadet i sin helhet och insatsen återbetalas.

Återbetalning kan dock inte ske innan hela det aktuella Oddset-programmet är färdigspelat. Skulle en match bli framflyttad så att den byter dag, men spelas inom tidsrymden för det aktuella programmet, så gäller gjort vad.

Om exempelvis Oddset-programmet sträcker sig från fredag till tisdag och en lördagsmatch på grund av dimma istället spelas på måndagen, så gäller fortfarande ditt vad.

Oddset Bomben
Om den Bomben du har spelat på består av tre matcher och en av matcherna ej spelas inom programbladets tid gäller fortfarande ditt vad.

Den match som ej spelas får oddset 1.00.
Detta gäller även vid systemspel: den match som ej spelas ger oddset 1.00 i vilken kombination den än kan tänkas dyka upp.

De två återstående matchernas odds multipliceras då med antalet markerade målantal för hemma respektive bortalaget för den match som utgått.

h x b x Å= Oddset för ditt vad
h= Antalet markerade mål Hemmalaget
b= Antalet markerade mål Bortalaget
Å= Återstående matchernas odds

Om den Bomben du har spelat på består av två matcher och en av matcherna ej spelas inom det aktuella programbladets tid upphävs vadet och du får tillbaka din insats.

Detsamma gäller om Bomben består av tre matcher och två eller fler matcher ej spelas.

Återbetalning sker vanligen dagen efter det att det aktuella programbladet är färdigspelat.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar