•  

 

Om Oddset Lången/Mixen 

Oddset Lången/Mixen var det första spelet i hela världen att gå online. Det lanserades 1986 och finns numera i ett flertal andra länder.

Oddset Lången/Mixen är för dig som är genuint idrottsintresserad. Som vi brukar säga: den som vet mest vinner mest!

Lången/Mixen är traditionell sportsbetting där du skall lista ut om det blir hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Våra oddssättare är specialiserade på allt från fotboll till snooker. Oddsen är semifasta, vilket innebär att de i de flesta fall står fast. Dock kan väsentliga förändringar i laguppställningar eller andra betydelsefulla nyheter innebära att oddsen höjs eller sänks.

Det odds som anges när du gör ditt vad är dock det som gäller för ditt spel. Spel på Lången/Mixen via Internet kan ej annulleras. Annulleringstiden när du spelar hos ombud är 15 minuter.
 
På Lången/Mixen kan en till tio matcher spelas per rad. Spel på en eller två matcher erbjuds på ett antal utvalda matcher och är markerat med S (Singel). På svenskaspel.se är dock samtliga matcher spelbara som Singel.
 
Vid vinst multipliceras oddsen med varandra, därefter med insatsens storlek. Den högsta vinsten är 300 000 kr per vad.

Lången/Mixen kan även spelas som system. Exempelvis kan du då välja fyra matcher och det räcker med att tre är korrekt tippade för att du skall vinna.
 

Vinstplan:

Teoretisk vinstchans: 1:27 på en trippel
Spelobjekt: Fotboll, ishockey, handboll, bandy, innebandy, golf med mera.
 
Mixen ger dig möjlighet att spela på bland annat 1X2, Halvtid/Fulltid, Över/Under, Handicap, Sista Målskytt och Förutsägelsen.

1X2

För speltypen 1x2 är spelobjektet en match mellan två lag där man skall förutsäga om matchen slutar med seger för hemmalaget, oavgjort resultat eller med seger för bortalaget. Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande. Det först nämnda laget räknas som hemmalag oavsett var matchen spelas. Observera att spelobjekt som inte är markerade som Singlar på speltypen 1X2 måste kombineras med ytterligare minst två spel så att det bildar ett Trippelspel.

Halvtid/Fulltid

För speltypen HALVTID/FULLTID är spelobjektet en match som spelas i två halvlekar där man skall förutsäga ställningen i halvtid i kombination med resultatet efter full tid. Exempelvis innebär X/1 att man förutser att matchen är oavgjord i halvtid (X) och att fulltidsresultatet blir en hemmaseger (1). Det först nämnda laget räknas som hemmalag oavsett var matchen spelas.

Handicap

För speltypen HANDICAP är spelobjektet en match där mål eller poäng räknas. Här skall man förutsäga om matchen slutar med seger för hemmalaget, oavgjort resultat eller med seger för bortalaget under förutsättning att en viss utgångsställning (handicap) föreligger från matchstart. Det först nämnda laget räknas som hemmalag oavsett var matchen spelas.

Resultat

För speltypen RESULTAT är spelobjektet en match mellan två deltagare där man skall förutsäga resultatet för vardera deltagaren. Resultatet kan anges i form av mål- eller poängantal. Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande.

Över/Under

För speltypen ÖVER/UNDER är spelobjektet en match där det gäller att förutsäga om det totala antalet mål för båda lagen över- eller understiger ett visst angivet antal mål.

Första målskytt

För speltypen FÖRSTA MÅLSKYTT är spelobjektet en match där det gäller att förutsäga vem som gör första målet. För spelare som inte deltagit i matchen när första målet görs återbetalas insatserna.

Sista målskytt

För speltypen SISTA MÅLSKYTT är spelobjektet en match där det gäller att förutsäga vem som gör sista målet. För spelare som inte deltagit i matchen återbetalas insatserna.

Förutsägelsen

För speltypen FÖRUTSÄGELSEN är spelobjektet en tävling där det gäller att förutsäga om ett visst givet påstående gällande resultatet av, eller i samband med, tävlingen är rätt eller fel. Observera att flera av påståendena kan vara riktiga och ge vinst

Head-to-head

För speltypen HEAD-TO-HEAD är spelobjektet en tävling där det gäller att förutsäga vem av två eller tre namngivna deltagare som placerar sig bäst i tävlingen. Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande.

Vinnare

För speltypen VINNARE är spelobjektet en tävling mellan flera deltagare där det gäller att förutsäga vem av deltagarna som blir vinnare i tävlingen. Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande.

Placering

För speltypen PLACERING är spelobjektet en tävling mellan flera deltagare där det gäller att förutsäga vilka av deltagarna som kommer bland de x främsta (exempelvis kan det handla om att förutsäga vilket lag i Allsvenskan som kommer bland de tre främsta el. dyl.). Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande.

 

Scorecast

Oddset Scorecast är ett nytt spel som kombinerar Sista målskytt med Resultat. Exempel: Sverige vinner med 2-1 och Zlatan gör sista målet. På Oddset Scorecast erbjuds det semifasta odds som står sig bra. Det kommer ofta att handla om odds på flera hundra gånger pengarna.

Duellen

För speltypen DUELLEN är spelobjektet en tävling mellan flera deltagare där man skall förutsäga vem av ett antal namngivna deltagare som placerar sig bäst i tävlingen. Deltagare kan vara lag eller enskilda tävlande.Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar