•  

Oddset Matchen - pricka rätt resultat

Det svenska Oddset var det första vadhållningsspelet online i hela världen. Spelet lanserades 1986 och numera finns det i flera andra länder.

Matchen är vadslagning för de verkligt idrottsintresserade. Ett spel för dem som tycker att ett riktigt spel ska påverkas av kunskap och skicklighet.
 
Insats: 10 - 500 kronor per vad.

Att spela: Oddset kan spelas varje dag hela året och omfattar spelformerna Lången, Bomben, Matchen, Mixen och Live. Varje vecka ger Svenska Spel ut ett eller två programblad med de aktuella spelobjekten.
Insats på spelet kan i allmänhet göras fram till 5 minuter före matchstart. Åldersgräns för spel på Oddset är 18 år.

Matchen: På Matchen gäller det att förutse slutresultatet (efter ordinarie matchtid) i en utvald match. Man kan spela på upp till 20 Matchen varje dag.

Oddsen är löpande, dvs förändras hela tiden beroende på hur insatserna fördelar sig. De aktuella oddsen visas i Text-TV hos ombuden eller på svenskaspel.se. Först vid spelstopp vet man det slutgiltiga oddset. Vill du annullera ett vad måste det göras senast 30 minuter efter att du har gjort vadet.

Hos ombud måste annullering göras i samma terminal. Det går även att spela system. Vid vinst multipliceras oddset med insatsen.

Om ingen spelar på rätt resultat blir det så kallad "rullpott", som överförs till en annan Matchen vid ett senare tillfälle.

Vinstplan Spelobjekt: Fotboll, ishockey, bandy, handboll, innebandy

Utdelningsprocent: 70%

Annullering: Fram till 30 minuter efter lagt vad. Dock senast 1 minut efter spelstopp. Hos ombud måste annullering ske i samma terminal som vadet lades.

 

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar