•  

Xperten - det smarta snabbspelet

Tillhör du den kategori tippare som gärna ägnar dig åt Arsenal, Manchester United och Chelsea på kupongen men önskar att någon annan förbarmade sig över Burnley och Crewe? Då är Xperten något för dig. Det smarta snabbtipset baseras på aktuella oddsen för ingående matcher.

Xperten finns tillgänglig att nyttja på följande produkter:

Xperten innebär att du själv kan tippa valfritt antal matcher - säkra, hel- eller halvgarderade och sedan överlåta resten åt Xperten. De matcher där du själv tippat kan inte garderas ytterligare av Xperten. Självklart kan du även lämna hela jobbet åt Xperten.

Så gör du för att bli en vinnare med Xperten:

1. Tippa dina matcher och låt Xperten sköta resten
Säker etta på Arsenal–Everton? Då tippar du det själv. Vill du gardera Manchester U–Chelsea? Gör det. Osäker på Burnley–Crewe? Låt Xperten ta hand om den.

 

2. Eller låt Xperten tippa alla matcher
Har du inte tid att tippa eller känner du dig osäker? Kryssa för Xperten och ange hur många hel- och halvgarderingar du önskar, så får du färdigtippade rader.

 

3. Våra oddssättare äter, sover och andas fotboll. Med de senaste nyheterna och statistiken i ryggen viktar de oddsen mot varandra i alla matcher. Det ligger sedan till grund för din rad.

 

4. Grundraden kryddas med smarta garderingar
Datorn fyller sedan på tipsexperternas grundrad med smarta tecken och garderingar. Det ger dig ett tips som både är tryggt och kan ge mycket pengar i vinst.

 

5. Xperten har skapat över en miljon vinnare hittills!
Hittills har Xperten skapat miljoner vinnare och varje omgång är det många som tackar Xperten för hjälpen när slutsignalen gått. Så varför inte testa!

 

Mycket lättare kan det inte bli. Lycka till!

 

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar