•  

Forum på svenskaspel.se

I Svenska Spels bolagsforum har du möjlighet att hitta vänner att spela tillsammans med. För att kunna skriva i forumet måste du vara kund på svenskaspel.se, det vill säga måste du vara över 18 år och folkbokförd i Sverige. Du måste också vara medlem i vår community och välja ett unikt alias.

Här kan du läsa mer om vår community och dess fördelar.


Skaffa alias
| Ändra profil | Skicka meddelanden | Skaffa spelkompisar | Skriv i bolagsforum

Varför ska jag registrera mig?
För att få tillgång till funktionerna i Svenska Spels community (däribland forum) krävs att du har ett spelkonto samt att du är medlem i communityn. Då kan du:

  • posta nya ämnen,
  • svara på andras ämnen,
  • redigera dina egna inlägg,
  • skapa en personlig profil,
  • skicka privata meddelanden till dina spelkompisar i communityn.

Hur blir jag medlem/skaffar alias?
Klickar här (OBS! Kräver att du är kund på svenskaspel.se och inloggad), eller gå in på Mina sidor/Community. Välj ett alias (har du ett alias från Pokern gäller det även här) och godkänn villkoren.

Hur lägger jag till en bild vid mitt alias?
Gå in på Mina sidor/Community och sidan Publika uppgifter. Där kan du välja att ladda upp en egen bild eller välja en av de bilder vi har.

Vad är en tråd?
En tråd är detsamma som en diskussion. Om du vill diskutera ett speciellt ämne så skapar du en tråd som andra sedan kan svara på genom att göra inlägg i tråden. Ett tips är att först undersöka om en tråd med samma ämne/tema redan finns.

Hur startar jag en tråd?
För att starta en ny tråd klickar du på knappen [Nytt ämne]. Du måste även vara inloggad och ha ett alias (vara medlem i communityn).

Hur svarar jag på ett inlägg eller skapar ett nytt?
Om du vill svara på ett inlägg eller skapa ett nytt i den tråd du befinner dig i klickar du på knappen [Besvara] som finns på sidan där du läser inläggen.

Vad betyder knappen Citera?
Om du trycker på kappen [Citera] så besvarar du det aktuella inlägget. Dessutom följer texten, från det inlägg du vill besvara, med i ditt eget inlägg och presenteras i en avskiljd ruta.

Kan jag redigera och ta bort mina egna inlägg?
Du kan redigera dina egna inlägg men inte ta bort det. För att redigera ett inlägg, klicka på knappen [Ändra] vid inlägget som du vill redigera.

Vad är en moderator?
En moderator är en person som av Svenska Spel har fått rättighet att ändra eller ta bort olämpliga inlägg. En moderator kan också ge varningar till eller stänga av användare från forumet.

Hur anmäler jag ett inlägg som bryter mot forumreglerna?
Om du av någon anledning vill anmäla ett inlägg måste du vara inloggad. Sedan trycker du på länken [Anmäl] bredvid det inlägg du vill anmäla. Du måste även fylla i information om varför du vill anmäla inlägget. Din anmälan är inte anonym men kommer bara att läsas av moderatorer och inte vanliga användare.

Var finns forumreglerna?
Du hittar forumreglerna här.

Hur gammal måste man vara för att diskutera i forumen?
För att få tillgång till community-funktionerna som inkluderar forumet krävs att du har ett spelkonto och därmed är 18 år.

Hur lägger jag in en länk i mitt inlägg?
I texteditorn finns en ikon för att länka. Markera den text du vill länka och klicka sedan på ikonen för länkning som då blir tillgänglig. Klistra sedan in länken där det står ?Länkens URL? och tryck på ?Infoga?.

Kan jag söka på forumet?
I dagsläget har vi ingen sökfunktion i forumen.

Kan jag lägga in bilder eller filmer i mitt inlägg?
Nej. Vanliga användare kan inte lägga in bilder eller filmer i sina inlägg. Däremot kan en moderator göra det och därför kan det finnas inlägg som innehåller både bilder och filmer.

Varför har mitt inlägg ändrats eller tagits bort?
Om du har skrivit ett inlägg som på något sätt strider mot Svenska Spels forumregler har en moderator rättighet att ta bort eller ändra inlägget. Här hittar du forumreglerna.

Jag har tidigare kunnat skriva i forumet men kan inte längre göra det. Varför?
För att kunna skriva i forumet måste du ha aktiverat våra community-funktioner och godkänt våra användarregler och villkor. Om du agerat på ett sätt som inte är förenligt med Svenska Spels regler ? i exempelvis forumet eller några av våra chattar på sajten och eller i pokerklienten ? kan du bli avstängd från Community-funktionerna på svenskaspel.se. Detta inkluderar även forumet.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar