•  

Bli kund och skaffa inloggning

Spelkort och inloggningsuppgifter är allt du behöver för att spela, hämta resultat och få tillgång till andra personliga tjänster direkt på svenskaspel.se.

Spelkortet får du automatiskt när du blir kund på svenskaspel.se. När du blir kund väljer du också dina egna inloggningsuppgifter som du använder för att logga in på sajten. Du kan också, om du vill, skaffa ett Spelkort hos ditt närmaste ombud och sedan i ett senare skede skaffa inloggningsuppgifter och bli kund på svenskaspel.se. 

Om du inte har något Spelkort och vill bli kund på svenskaspel.se kan du bli det och välja inloggningsuppgifter via länken nedan:

Skaffa Spelkort och bli kund på svenskaspel.se

Om du redan har ett Spelkort men inte är kund på svenskaspel.se kan du bli kund och välja inloggningsuppgifter via länken nedan:

Bli kund på svenskaspel.se

För att få tillgång till våra internettjänster och kunna spela i vår spelbutik måste du vara folkbokförd i Sverige och vara 18 år eller äldre.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar