•  

Om säkerheten

Svenska Spel använder sig av stark kryptering (128-bitars SSL) för all överföring av data mellan din dator och vår server. Spelkortet och personliga inloggningsuppgifter tillsammans med krypteringen borgar för hög säkerhet. Från det tillfälle du väljer att logga in på svenskaspel.se till det att du loggar ut, sker all kommunikation mellan dig som kund och Svenska Spel i krypterat läge.

Det är en beprövad säkerhetslösning, som används på allt fler webbplatser. Den här säkerhetslösningen fungerar oberoende av vilken hårdvara du kör på, det enda krav som föreligger är att du använder en webbläsare som stödjer ovan nämnda kryptering.

För att kunna spela på svenskaspel.se behöver du en webbläsare som klarar Javascript och är inställd på att acceptera cookies. Du behöver också gratisprogrammet Flash, gärna i den senaste versionen.

Under avdelningen Kundservice - Teknisk hjälp - Hämta program kan du hämta de senaste versiorna av de mest populära webbläsarna.

Observera att det är viktigt att du är varsam med dina inloggningsuppgifter, ditt användarnamn och lösenord, för att förhindra obehörig åtkomst till ditt Spelkonto.

Skulle du misstänka att någon obehörig tagit del av dina inloggningsuppgifter bör du snarast ändra dina inloggningsuppifter. Det gör du i inloggat läge under Mina Sidor/Mitt konto/Inloggningsuppgifter.

Skulle någon annan person ha kommit över dina inloggningsuppgifter och sedan ändrat dessa så att du själv inte kan logga in ska du kontakta kundservice: 0770-11 11 11 eller skicka ett mejl till Kundservice

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar