•  

Överföring till spelkontot via bankkort

 

Svenska Spel erbjuder överföringar till spelkontot via bankkort.

Godkända bankkort är: Visa eller MasterCard/Eurocard utgivna av en svensk bank i Sverige.

Bankkort vi inte godkänner är: Maestro och Elektron. Detta på grund av bankernas regler för e-handel på de aktuella korten.

Vid första överföringstillfället signeras insättningen med 3d-secure. Om insättningen signeras fullt ut och Svenska Spel väljer att spara kortuppgifterna genomförs efterföljande överföringar via Autopay. Om du sedan väljer att byta ut ditt kort signeras även den överföringen med 3d-secure.

När ett nytt kort används och sparas hos Svenska Spel läggs en spärr på 14 dagar innan ett nytt kort kan användas/sparas.

För insättning med nytt kort:
Gå in på ”Överför till spelkonto” och välj där ersätt bankkort, gå sedan längst ned på sidan och fyll i belopp att föra över samt ditt lösenord hos Svenska Spel i respektive fält. ”För över pengar” kommer nu att bli grön, klicka då på den.

Du skickas nu till en sida där du får fylla i ditt kortnummer i rutan till vänster, giltighetstiden på kortet i rutan i mitten samt CVC/CV2 koden i rutan till höger. När du gjort detta så klickar du på ”Betala”, du slussas nu vidare till din banks sida där du får bekräfta insättningen med den säkerhetslösning som erbjuds av din bank.

För insättning med sparat kort:
Gå in på ”Överför till spelkonto” och välj där ditt sparade bankkort, gå sedan längst ned på sidan och fyll i belopp att föra över samt ditt lösenord hos Svenska Spel i respektive fält. ”För över pengar” kommer nu att bli grön, klicka då på den.  Din insättning kommer nu att genomföras.

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar