Svenskaspel.se kräver Flash
Vissa funktioner på denna webbplats kräver att JavaScript
är aktiverat och att Adobe Flash Player är installerat.

Spela i mobilen - var och när du vill på m.svenskaspel.se

 


Svenska Spel mobilsida

Enkelt, snabbt och roligt!

På Svenska Spels mobila sajt kan du spela Oddset, Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Lotto och Eurojackpot samt skrapa, eller ge bort, Triss. Med svenskaspel.se i mobilen är det enklare än någonsin att förhöja stämningen på vilket sportevenemang som helst.

För att spela på vår mobila sajt loggar du in med samma inloggningsuppgifter som här på datorn. Har du inget spelkonto skaffar du ett här, eller direkt på den mobila sajten.

Nu kan du skrapa Triss var och när du vill!
Prova på att skrapa en lott i mobilen redan idag. Du kan även ge bort en Triss tillsammans med en personlig hälsning via din mobil. Lotten skickas med e-post eller SMS till mottagaren som kan välja att skrapa den i sin mobil, på datorn eller hämta ut den hos något av våra ombud.

Oddset i mobilen

Om du vill höja spänningen när du sitter på läktaren eller hemma i tv-soffan ska du prova Oddset i mobilen. Det är ett säkert sätt att höja spänningen på vilket sportevenemang som helst. I mobilen kan du spela på såväl matcher som ännu inte startat som pågående objekt. I mobilen kan du dessutom kombinera ett förtidsspel med ett livespel, vilket inte går någon annanstans. Vill du kolla in hur man gör? I nedanstående instruktionsfilm kan du se hur man lägger ett spel. Dessutom går vi igenom stegen för att bli kund och sätta in pengar.

 

 

Svenska Spels Mål- & Resultatserviceapp

Svenska Spels Mål- & Resultatserviceapp är gratis och låter dig enkelt hålla koll på dina lagda sportspel. Med appen kan du följa alla stora sporter och ligor i världen och du ser inte bara när målen görs, utan du får även detaljerad matchinformation.

Liverätta tipsen
Svenska Spel Mobilapplikation Appen ger dig möjlighet att liverätta alla dina pågående sportspel. Du får aktuell prognos för poolspelen och du kan även se hur många rätt du har för tillfället. Appen ger dig även möjlighet att rätta dina Europjackpot, Lotto-, Joker-, Keno- och Vikinglotto-rader.


Hämta målserviceappen för iPhone här

Hämta målserviceappen för Android här

 

Du loggar in på m.svenskaspel.se med samma inloggning som på svenskaspel.se

Hämta appen för iPhone här
Hämta appen för Android här

 

Spela lagom

ca 150 miljoner kr

Drömvinsten just nu

ca 152 miljoner kr

Jackpot just nu

75 838 kr

Högst Jackpot just nu i Bullseye


Gräsroten - 50 miljoner till ungdomsidrotten!
Skapa en inloggning på svenskaspel.se
Skrapa Tia - Du kan vinna 100 000 kronor direkt på skrapet!

Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar