•  


Kom igång med Poker

Ladda ner pokerklient
Senast uppdaterad 15 januari, 2013 Fontana vann turneringen Ambassadören på Svenska Spels Poker

”fontana” vinner Ambassadören

Som vanligt stod Ambassadören på pokerprogrammet på måndagskvällen och ”Fontana” lyckades besegra ”TackFörDen” HU och fick 5 406 i belöning.

Fontana Room är klassisk pokermark i pokerns huvudstad Las Vegas. Inne i en avgränsad VIP-avdelning inne på hotellens hotell – Bellagio, med den världsberömda fontänen utanför som granne, avgjordes WPT-slutspelet i många år. Om det är därifrån Ambassadör-vinnaren ”fontana” har tagit sitt namn är dock fortfarande inte helt klart, men det är inte någon alltför vågad gissning att så är fallet.

HU-mästaren bland de främsta

Sedan SM-titeln i heads-up i november, har vi sett ”KALLEMYDIA” i resultatlistorna åtskilliga gånger. Även denna gång höll han sig långt framme och det blev till slut en femteplats värd 954 kronor. ”Tom8” slutade fyra vilket gav 1 590 kronor och ”Braggelito” nöp tredjeplatsen för 2 226 kronor.

”TackFörDen” knäckt av knekt

”fontana” hade ett rejält övertag i marker, men ”TackFörDen” var nära att komma tillbaka in i matchen då han satt med par i tvåor som ledde på turn där ”fontana” hade Js-7s och korten på bordet var Qh-Tr-8s-Ak.
Ingen idé att säga något som sagts så många gånger förut kanske, men på river kom en knekt och ”fontana” tog hem turneringen och förstapriset på 5 406 kronor. En avslutning som säkert fick Anton ”riverjack” Knutar att dra på smilbanden. ”TackFörDen” fick 3 339 kronor för sin andraplats. Grattis!

Spela poker
Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar