•  

Senast uppdaterad 28 maj, 2012 Sverige-Island

Sverige favorit mot Island

På onsdag spelar Sverige träningslandskamp mot Island på Gamla Ullevi i Göteborg. Det mesta tyder på en blågul seger.

Island, med Lars Lagerbäck som förbundskapten, höll på att stå för en praktskräll i söndags när man i halvtid ledde med hela 2-0 borta mot Frankrike. Fransmännen forcerade i andra halvlek och kunde vända till vinst 3-2 efter två sena mål av Ribery och Rami. Sveriges gruppmotståndare Frankrike är nu obesegrade i 19 raka matcher.

Erik Hamrén har ett par matcher på sig att spela in sin startelva till EM och den första kommer alltså på onsdag mot nämnda Island; ett lag som Sverige rent historiskt har haft lätt för.

- Senast Sverige mötte Island blev det seger med 5-0 men riktigt så stora siffror blir det nog inte den här gången med tanke på deras insats mot Frankrike nyligen, säger Staffan Rehnström, chef för oddssättningen på Svenska Spel .
- Men självklart ska Sverige vara klar favorit även om Lagerbäck säkert förberett sig länge och väl inför den här uppgiften, avslutar han.

Sverige är storfavorit hemma på Gamla Ullevi och ger oddset 2,90* att vinna med tre mål eller fler. Skulle Lars Lagerbäck och Island stå som segrare efter full tid får man hela 9,50* i odds och blir det över 3 mål i matchen ger det drygt dubbla insatsen, 2,20* gånger pengarna.

Spelstopp är onsdag klockan 20:14, matchen sänds i TV4 och finns även som livespel, på Europatipset, Topptipset samt på Oddset Bomben där det är 500 000 kronor extra att spela om.

Spela på Sverige-Island här
Skapa ditt lösenord i fältet nedan
Du har loggat in med ett engångslösenord.
Vänligen skapa ditt nya lösenord.
Tack!
Dina uppgifter är nu registrerade.
Lösenord via sms
Vet du att du snabbt kan få nytt lösenord via sms om du skulle glömma ditt? Ange bara mobilnummer och svara på en kontrollfråga under Kontoinställningar.
Kontoinställningar