Gräsroten är en sponsringstjänst där Svenska Spels kunder får vara med och fördela ut hela 50 miljoner kronor till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet. Din förening kan vara en av dem som får vara med och dela på de 50 miljonerna! Det enda du behöver göra är att ansluta din förening till Gräsroten, vilket är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att logga in med användarnamn och lösenord samt läsa och godkänna villkoren. Sen är din förening ansluten till Gräsroten och därmed valbar för våra kunder att stötta.
Alla föreningar anslutna till Riksidrottförbundet (RF) med ett organisationsnummer har fått inloggningsuppgifter skickade via brev till registrerad ordförande. För att få dessa uppgifter via e-post klicka här. Ej anslutna föreningar, vänligen kontakta RF.

Så här fungerar Gräsroten:
  • Alla Svenska Spels kunder kan stötta föreningarna så att de årligen är med och delar på de 50 miljoner kronorna som delas ut till ungdomsidrotten.
  • Kunden ansluter upp till tre av sina favoritföreningar. Detta kan göras hos spelombud, på webben eller i mobilen.
  • Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion kunden har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.
  • En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion man valt får sin del av de 50 miljoner kronorna. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i er föreningskassa!
Välkomna till Gräsroten!

Logga in

Skapa inloggning

Er förening måste vara ansluten till Riksidrottförbundet (RF) och ha ett organisationsnummer för att ni ska kunna ansluta er till tjänsten.

Svenska Spels partnersupport
Öppet: Vardagar 07.00-01.00, helger 08.00-01.00
Telefon: 0200 21 01 60
Skicka e-post