Fyra nyblivna Lottomiljonärer i Skåne efter Andra Chansen

2024-05-03: Andra Chansen gav 30 miljonvinster runt om i landet från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Svenska Spel Turs kommunikatör har nått fram till två av de fyra nyblivna miljonärerna från Skåne.

− Vi tackar så hemskt mycket! Det är nästan så man inte tror att det är sant, säger mannen i det pensionerade paret från Trelleborg som delar på sin vinst.

De började spela på Lotto när spelet lanserades på 80-talet. Sedan dess har de bara vunnit några hundringar som mest fram tills i lördags. Ett av deras spel för 16 kronor inlämnat online gav dem en andra chans i sin rätta bemärkelse.

− Eftersom vi är pensionärer kommer det här väl till pass. Sedan kommer barnen få en del och bilen behöver lite nytt, berättar trelleborgaren glatt.

Hässlehomsbo fick vinstbesked av tennislegendaren

En man från Hässleholm fick den glada nyheten om sin miljonvinst i Lotto Andra Chansen förmedlad av självaste Jonas Björkman.

− Det var trevligt att bli gratulerad av Jonas Björkman! Jag stod och lagade mat när jag fick beskedet under lördagskvällen, berättar mannen som ännu inte vet vilka drömmar han kommer att förverkliga med vinsten.

Svenska Spel Turs kommunikatör fortsätter nu sökandet efter Skånes resterande två nyblivna miljonvinnare i Andra Chansen från Skurup och Hörby.

− Vad härligt att det pensionerade paret från Trelleborg äntligen fick glädjas åt en miljonvinst på Lotto efter över 40 års spelande. Nu hoppas jag så snart som möjligt nå fram med gratulationer till de två andra vinnarna från Skåne som fortfarande kan gå ovetandes om att de blivit Lottomiljonärer, säger Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin.